Τα γυμναστήρια, οι αθλητικοί σύλλογοι και οι σχολές χορού που προσφέρουν πρωτότυπους τρόπους γυμναστικής

1155

Αν σου αρέσει να αθλείσαι και παράλληλα να διασκεδάζεις δεν έχεις παρά να δεις τη λίστα που ετοίμασε το Agios Dimitrios News με τους πιο ευχάριστους τρόπους εκγύμνασης που μπορείς να βρεις στον Άγιο Δημήτριο.

Αν σου αρέσει να αθλείσαι και παράλληλα να διασκεδάζεις δεν έχεις παρά να δεις τη λίστα που ετοίμασε το Agios Dimitrios News με τους πιο ευχάριστους τρόπους εκγύμνασης που μπορείς να βρεις στον Άγιο Δημήτριο.

Σύλλογος Κρητών Αγίου Δημητρίου

Δεν υπάρχει καλύτερη αερόβια άσκηση από τους κρητικούς χορούς. Στον Σύλλογο Κρητών Αγίου Δημητρίου θα μάθετε Μαλεβιζιώτη, Συρτό, Πεντοζάλι και θα γυμναστείτε ακούγοντας ταυτόχρονα ποιοτική κρητική μουσική.

Διεύθυνση: Πηλέως 58, 17343 Αγ.Δημήτριος
Τηλέφωνο-Fax:2109737180

Υava

Στα Yava μπορείς να κάνεις ένα σωρό διαφορετικά προγράμματα γυμναστικής. Το δικό μας
ενδιαφέρον προσέλκυσε το πρόγραμμα Les Mills που σε βοηθάει να χάσεις 650 (!) θερμίδες μέσα σε 55 λεπτά. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από τις πολεμικές τέχνες και τις συνδυάζει όλες μαζί σε ένα αερόβιο πρόγραμμα. Karate, Boxing, Taekwondo, Tai chi chuan, Muay Thai σε βοηθάνε να αποκτήσεις το κορμί των ονείρων σου.

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 270, Άγιος Δημητριος
Τηλέφωνο: 210 97 16 779

Γωγώ Κονδύλη Fitness Studio

Στο γυμναστήριο της Γωγώ Κονδύλη μπορείς να δοκιμάσεις τις αντοχές σου στο Fitball, ένα
λειτουργικό πρόγραμμα με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της δύναμης και της ισορροπίας που επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας Fitball, αλτήρες, λάστιχα.

Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 116, Αγ. Δημήτριος Αττικής 173 41
Tηλέφωνο 2110125058

Ethnic Fitness Club

Στο συγκεκριμένο Fitness Club θα γνωρίσεις τα μοναδικά οφέλη της Hatha Yoga. Δούλεψε πάνω στο άγχος σου, διώξε το στρες και υποδέξου το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο.

Αγ. Δημήτριος 35
Τηλέφωνο: 210 97 15 046

Elixia Wellness Club

Στο Elixia Wellness Club θα αποκτήσεις τέλειους γλουτούς με το πρόγραμμα Brazilian butt & 6 pack workout. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης με έμφαση στην περιοχή των γλουτών, στους μύες των ποδιών και στους κοιλιακούς.

Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 303
Τηλέφωνο: 210 98 26 801

Αbailar Dancing School

Στη σχολή χορού Abailar θα κουνηθείς σε βραζιλιάνικους ρυθμούς και θα χάσεις πολλές πολλές θερμίδες. Εδώ θα βρεις, μεταξύ άλλων, και τμήματα Samba Brazil αλλά και Capoeira.

Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 1
Τηλέφωνο: 210 97 65 831

Βοllywood Academy

Κι όμως, στον Άγιο Δημήτριο θα βρεις και την 1η Ακαδημία Bollywood στην Ελλάδα. Αν ψάχνεις για ένα πρωτότυπο είδος χορού τότε εδώ θα βρεις αυτό που αναζητάς. Χόρεψε σε ινδικούς ρυθμούς με καταρτισμένους δασκάλους από όλο τον κόσμο.

Αντιόπης 31
Τηλέφωνο: 210 97 35 888